با آشکار شدن ناکارآمدی فرهنگ بوروکراتیک در سازمانهای دولتی و ظهور نظریات جدید در عرصه مدیریت دولتی نوین, کارآفرینی بهعنوان کارآمدترین روش تغییر عملیات و فرهنگ سازمانی معرفی شده است. این مقاله که برگرفته از نتایج پژوهشی میدانی در یکی از سازمانهای دولتی ایران است, تلاش دارد تا ضمن تبیین مسأله فرا روی سازمانهای دولتی و چالشی که فرهنگ بوروکراتیک برای آنها ایجاد نموده, مروری که بر ابعاد و ویژگیهای فرهنگ سازمانی کارآفرینانه داشته باشد و نتایج مطالعه مذکور را با بیان متدولوژی تحقیق که در آن به اهداف, فرضیات, روش تحقیق, جامعه آماری, نمونه آماری و همچنین روشهای تجزیه و تحلیل یافتهها, مورد نقد و بررسی قرار میدهد. این یافتهها که در قالب جداول آماری و تحلیلی تنظیم گردیده و با استفاده از آزمونهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته, رد و تأیید فرضیات تحقیق را مورد بحث قرار داده و در پایان نیز با استفاده از مبانی علمی مطرح شده و نتایج بهدست آمده در این تحقیق, به جمعبندی و نتیجهگیری تحقیق پرداخته شده است.
مقیمی, سید محمد. (1399). تحول فرهنگ مدیریت دولتی از فرهنگ بوروکراتیک به فرهنگ کارآفرینانه (مطالعه موردی: ستاد مرکزی وزارت نیرو). نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8(41), 293-310.
MLA
سید محمد مقیمی. "تحول فرهنگ مدیریت دولتی از فرهنگ بوروکراتیک به فرهنگ کارآفرینانه (مطالعه موردی: ستاد مرکزی وزارت نیرو)". نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8, 41, 1399, 293-310.
HARVARD
مقیمی, سید محمد. (1399). 'تحول فرهنگ مدیریت دولتی از فرهنگ بوروکراتیک به فرهنگ کارآفرینانه (مطالعه موردی: ستاد مرکزی وزارت نیرو)', نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8(41), pp. 293-310.
VANCOUVER
مقیمی, سید محمد. تحول فرهنگ مدیریت دولتی از فرهنگ بوروکراتیک به فرهنگ کارآفرینانه (مطالعه موردی: ستاد مرکزی وزارت نیرو). نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 1399; 8(41): 293-310.