سازمانهای امروزی با چالشی جدی در خصوص از دست دادن دانش و مهارت کارکنان مواجه هستند. این دانش در اغلب اوقات مستند نشده و نیاز به زمان زیادی دارد تا از طریق آموزش و تجربه دوباره احیا شود. از دست دادن دانش ممکن است به طرق مختلفی از قبیل بازنشستگی، جابجائی داخلی و یا کنارهگیری پرسنل اتفاق بیفتد. در این تحقیق قصد بر اینست با مرور ادبیات مدیریت دانش و مدیریت ریسک، مدلی تلفیقی برای یک سازمان پروژه محور توسعه داده شود. سپس آن بخشی از دانش سازمانی که در معرض از بین رفتن میباشد، ابتدا با رویکرد تحلیل ریسک شناسائی شده و آنگاه دانش مزبور با توسعه برنامههایی مدیریت شده و از این طریق، ریسک از دست دادن دانش به حداقل مقدار خود برسد. مدل مزبور در یکی از گروههای صنعتی دولتی به اجرا درآمده و نتایج حاصل از پیادهسازی آن باعث گردید که پس از گذشت یکسال از آغاز طرح، تعداد موقعیتهای شغلی که در آستانه ریزش قرارداشتند، با کاهش 88 درصدی مواجه شود. متدولوژی تحقیق میتواند با اندکی تغییرات، در دامنه وسیعی از سازمانها بکار رود.
جعفری, مصطفی, & رضائینور, جلال. (1399). توسعه فرایند مدیریت دانش با رویکرد تحلیل ریسک: مورد کاوی یکی از شرکتهای دولتی در ایران. نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8(44), 417-442.
MLA
مصطفی جعفری; جلال رضائینور. "توسعه فرایند مدیریت دانش با رویکرد تحلیل ریسک: مورد کاوی یکی از شرکتهای دولتی در ایران". نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8, 44, 1399, 417-442.
HARVARD
جعفری, مصطفی, رضائینور, جلال. (1399). 'توسعه فرایند مدیریت دانش با رویکرد تحلیل ریسک: مورد کاوی یکی از شرکتهای دولتی در ایران', نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 8(44), pp. 417-442.
VANCOUVER
جعفری, مصطفی, رضائینور, جلال. توسعه فرایند مدیریت دانش با رویکرد تحلیل ریسک: مورد کاوی یکی از شرکتهای دولتی در ایران. نشریه علمی راهبردهای بازرگانی, 1399; 8(44): 417-442.